tirsdag, december 09, 2008

Julestue og baby


Sidste weekend var Viktor igen på tur med sin tykke mor. Om søndagen var der julestue for familie og venner hos Lise og Tim, Deres Sylvester er lige 1/2 år ældre end Viktor, så de var ret enige om hvad der var sjovt. Viktor skal altid lige bruge noget tid til at overvinde genertheden i nyt selskab, men det fremmede processen en hel del at der var en lille rød killing, som åbenbart ikke havde spor imod at have de to begejstrede drenge over sig hele tiden. Den havde muligheden for at stikke op ovenpå og være i fred, men affandt sig med at ligge imellem dem i sengen og blive gennemnusset.
Der var en lerklump og ting at stikke i den til hver af børnene (som der var utrolig mange af overalt), og Viktor strålede og var meget entusiastisk. Klumpen blev bokset grundigt og der blev stukket i, pillet ud, og stukket i igen. Det endte med en meget stilren konstruktion bestående af ler dækket af et lag af røde kugler (bordet blev ribbet). Der var ikke rigtig plads til et lys, men det ville sikkert også have brudt det enkle udtryk Han faldt i søvn på cyklen hjem, og det var først da jeg havde bakset ham op på 2. og puttet ham at han slog øjnene op og sagde: "jeg vil ikke sove"...grr... den bisse!

Det var rart at vores han hyggede sig så meget søndag, for lørdag var lidt en blandet succes & fornøjelse for Viktor. Der var Viktor og mor også på tur - denne gang i Humlebæk for at se en nyfødt. Den meget lille var kær (han sov), men hans storesøster, som er på alder med Viktor, var åbenbart blevet en bestemt lille dame. Hun var så skrap over for Viktor at han endte med at græde og ville hjem... det er det der med at han ikke kan lide at hverken drager eller andre børn råber af ham.
Jeg var selv helt ked af det bagefter og nåede at tænke meget over hvordan man ruster ham mod sure små damer og gør ham meget robust, så den slags preller af på ham. Men så efter en hyggelig søndag, kunne jeg godt se at han nok bare finder ud af det med sammen med nogen som har et temperament der mere ligner hans eget. Så løvemor skal nok holde sine løvekløer inde i poten og lade ham finde ud af det på sin egen måde.

0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home