tirsdag, december 09, 2008

En weekend med venner

Så er det vist på tide med et blog-indlæg, for der sker en masse i Viktors liv i øjeblikket - selvom meget af det desværre kun er fotodokumenteret ved hjælp af mors mobiltelefonkamera, som giver lidt slørede billeder. Men...

Nede i stueetagen bor Simone, og hun er både på Viktors alder og meget, meget sød. Viktor har tidligere en dag kigget ud af vinduet, hvor han fik øje på sin cykel, og spontant udbrød: "Det er min cykel. Der er ikke andre der må lege med den. (Pause). Jo... Simone må gerne låne den. Men ikke andre". Så han synes også hun er sød. 
En lørdag mødte jeg Simones mor på trappen og spurgte om vi snart måtte låne Simone, hvortil hun svarede at det var pudsigt, for de stod lige og manglede pasning samme aften. Så det endte med at hun sov hos os lørdag til søndag. 

Det var sjovt pludselig at have to (vi kan jo også lige så godt vænne os til det), og de var simpelthen så søde sammen. De var et par pseudotvillinger, som hele tiden efterlignede hinanden. "jeg skal tisse" - "det skal jeg også" - "jeg kan ikke holde mig" - "jeg kan heller ikke holde mig" - "jeg vil ikke sove" - "jeg vil heller ikke sove" - (Mette som svar: "hvis ikke I kan finde ud af at sove sammen må en af jer sove i den store seng inde ved siden af") - "jeg vil sove i store seng" - "nej jeg vil sove i store seng" - "nej mig"... (Det endte med at de begge to faldt i søvn i vores seng, og senere blev båret ind i deres egne senge. Det tog dem ca. 1/2 minut at falde i søvn, da de først lå der, så det var en ren fornøjelse). 

0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home