tirsdag, december 09, 2008

Eksperimentariet med Sofus


Dagen efter, om søndagen, efter at Simone var blevet hentet tog Viktor til Hellerup med sin mor for at mødes med Sofus og hans forældre på Eksperimentariet. De to kender efterhånden hinanden godt, og har blandt andet plukket bær og sprøjtet med haveslange sammen i sommerhuset i sommers.

Det var dog begrænset hvor meget de så hinanden denne søndag, for der var alt for mange spændende ting over det hele til at de rigtig havde tid til hinanden: en kran der kunne styres med store rat, kuglebaner, et gulv hvis fliser lyste rødt og grønt når man trådte på dem, hyldeblomst slush-ice og ikke mindst en masse med vand! Der blev brugt rigtig meget tid ved bordet på billedet her til venstre, hvor man kunne få vand til at sprøjte fra forskellige steder & flytte rundt på en masse små plastikkugler. Vand ER jo bare sjovt når man er hhv. snart 3 og 3 år (...og når man er midt i 30'erne for den sags skyld). Vi sluttede af med at se en stor luftballon lette i forhallen hvilket var et kæmpehit. Det var forresten sjovt at se hvor forskelligt de to unger gik til det overvældende udbud af ting man kunne rode med. Sofus for rundt for at prøve alle ting. Når Viktor faldt over en ting kunne han til gengæld blive ved med at rode med den i timer, hvis ikke man hev ham videre. Lille autist ;-).

2 Kommentarer:

Blogger Unknown skrev...

Jeg er sikker på, at det er et sundhedstegn at have evnen til at fordybe sig i noget i denne ellers så hektiske hverdag med tilbud overalt og zappergeneration på zappergeneration.
Skal man spå om fremtiden (med de stærkt favoriserende fasterbriller!), må det naturligvis betyde, at det bliver Sofus, der skifter rundt mellem alt, hvad han nu lige fatter interesse for, mens Viktor finder lige præcis den uddannelse han brænder mest for og gennemfører den... og skulle Sofus' forældre læse dette, håber jeg naturligvis at de vil undskylde min som sagt stærkt favoriserende fremlægning. Jeg påberåber mig genetisk manipulation og inhabilitet (og er i øvrigt sikker på, at Sofus også nok skal klare sig fint i fremtiden)! ;-)

11 december, 2008 22:32  
Blogger Mette skrev...

Hihi... jeg mener også ganske objektivt at vores lille pode har en utrolig begavet tilgang til verden ;-). Når det er sagt, så bør det tilføjes at de har valgt at sætte alle de mange ting i et stort rum, så det er umiddelbart ret naturligt hvis man reagerer ved at ville det hele på en gang. Og at Viktor til gengæld før har været ved at blive tabt i zoo med børnehaven fordi han stod og var helt optaget af et eller andet dyr. De spurgte om han måske havde lidt "selektiv hørelse" fordi han åbenbart bare var blevet stående... og det kunne forældrene ret hurtigt svare ja (!) til ;-).

12 december, 2008 18:19  

Tilføj en kommentar

<< Home