tirsdag, september 02, 2008

Den nok sidste somertur

Sidste weekend var, siger meterologerne, den sidste sommerweekend for i år. Så for at få mest muligt ud af den sidste sol tog vi på familieudflugt til Frilandsmuseet. Det er faktisk et rigtig dejligt sted, med gamle huse at kigge på for mor og far og trækvogn, får, gæs, høns og heste til Viktor.

Museet har, vidstnok for nyligt, bygget et nyt picnic-område, med borde, bænke og en kiosk, og så et lille lavvandet springvand som børnene kan plaske i. Rigtig fint og Viktor elskede det.

En ting designeren så ikke lige havde tænkt på var, at der inde i midten af springvandet - cirka en halv meter fra kanten - kom til at vokse nogle gule alger, der er rigtig, rigtig glatte. Så bedst som Viktor var på vej ud til springvandet i midten sagde det PLASK, og øjeblikket efter VRÆÆÆL. Helt gennemblødt prøvede Viktor at stille sig op, men PLASK VRÆÆL der var for glat. Jeg kastede et hurtigt blik på mine tørre sko, men Viktor havde brug for far, så PLASK PLASK far ud og hente Viktor.

Så Viktor var våd og far var våd, men solen skinnede og det var heldigvis ikke noget som ikke kunne klares med en Bamseis. Det var en rigtig dejlig tur.

0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home