lørdag, juli 19, 2008

Egyptisk invasion


Som bekendt blev vores lille Nørrebrolejlighed for nogle uger siden invaderet af en egyptisk familie, som boede i stuen i en uges tid. 

Der var ikke meget tidligt op og i seng sundt for lille dreng i den uge (egyptere er generelt ikke kendt for punktlighed i forhold til skarpt definerede spisetider og andet). Til gengæld var det sjovt at lege med Nelly, som er 4, og glad snakkede løs på viktor på skiftevis fransk og arabisk, uden at bekymre sig om sprogbarrierer. Dog sagde hun 
til sin bedstemor i telefonen at Viktor ikke ville tale med hende, men at det nok var fordi han er lidt yngre ;-). 
Men vand og balloner er sjove, også uden at tale om det mens man leger. Og Viktor havde en fest. Og mor og far havde en lejlighed med legetøj spredt ud i enhver tænkelig krog. Ovenfor er vi på nationalmuseet. Der var en børneafdeling med tøj, musik og et klasseværelse fra Viktors oldeforældres tid. Ashraf og Laila syntes det var lidt sjovt at det bare lignede et helt almindeligt klasseværelse anno 2008 hjemme i Cairo... dog uden et billede over tavlen af Mubarak der smiler ned til eleverne. Gudskelov vi ikke har Fogh eller Pia hængende i klasseværelserne herhjemme. Til højre udforskes Assistens.

0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home