tirsdag, marts 18, 2008

Gulerod næse

Vores lille dreng er fuld af prikker (pas på de ikke stikker), på maven, i hovedet, på ryggen, ja selv i ørerne, på tungen og i håret...

Men når det endelig skal være er det ikke det værste tidspunkt at få skoldkopper, for der er vuggerlukker de tre dage op til påske, og mor har taget sig en fleks'er for at kunne være sammen med den lille skat (undskyld, Viktor.. STORE skat... vi bliver konsekvent korrekset, når vi siger "lille"). Og han er egentlig frisk nok, trods det rødbrogede look.

Og hvad er mere oplagt på en solskinsdag, dagen efter en mindre snestorm, som har efterladt Nørrebro helt hvid, end at bygge.... en SNEMAND... Yip!

Viktor har før lavet snemænd i modelervoks, sammen med faster. Han vidste derfor at at sådan en har en "gulerod næse". Der gik ikke mange rul med snekuglen før først William, og siden Simone fra gården ville være med. De tre flyverdragter stavrede rundt i sneen og var fuldstændig opslugte af at klaske sne og sætte knapper på snemanden. De var simpelthen så kære.

Her til højre står Viktor V vist og tegner og fortæller om konstruktionen.

0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home