fredag, februar 15, 2008

Forleden var det Viktors fødselsdag...

Forleden, mere præcist den 5. februar, var det Viktors fødselsdag. Han blev 2 år, som han også selv kunne fortælle, og om lørdagen kom så farmor og farfar, bedstemor og bedstefar og faster til "følledag", som han også selv siger det.

Sidste år, på hans 1 års fødselsdag, tænkte jeg at sådan en fødselsdag ikke er noget man holder for barnets skyld, men for forældrenes. Og jeg gik egentlig ud fra at sådan ville det blive ved med at være i nogle år endnu. Men der tog jeg fejl. Der var selvfølgelig gaverne, som Viktor var meget glad for både at pakke ud og lege med - og tak for alle de gode gaver forresten. Men det var ikke det bedste - det bedste var alt det gode selskab. Han nød virkelig at der var så meget familie omkring ham, og vi glæder os allerede til næste gang han kan se hele familien.

Viktor er blevet en rigtig stor dreng nu, der er begyndt at gå i undertrøje og boxershorts (lige som far). Hvis man kommer til at kalde ham "lille skat" siger han "nej! stor skat!". Han suger ord til sig for tiden - han er blevet en rigtig lille papegøje - og man kan så småt begynde at have (primitive) samtaler med ham. Et af de flotte eksempler:

Viktor: "Hva laver du, mor?"
Mette: "Jeg laver mad. Hvad laver du, Viktor?"
Viktor: "Jeg spiser ost"

Han kan også finde ud af at sige hvad han vil. Et af de søde eksempler: I går aftes sad vi ved spisebordet og spiste rugbrødsmader til aftensmad. Viktor sidder med et stykke ost i hånden og er i gang med at guffe det i sig, men stopper op og peger på ostetallerknen: "Mer ost, anden hånd!"

Gad vide hvordan den ville virke nede på Wascator... ;-)

0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home