mandag, januar 14, 2008

En lille ordner

Som nogle af jer måske allerede har hørt, så er Viktor begyndt at ordne. Ikke hele tiden - han kan stadig sagtens finde ud af at lave uorden - men en gang imellem, når det lige stikker ham.

Billedet er fra sommerhuset, og viser ham i gang med en af sine yndlings-ordne-ting: at stille dyr på række. Bemærk at det kun er hestene der er med, mens pandaer, elefanter, hjorte og køer pænt må finde sig i at blive holdt uden for.

Den ordne-ting der har imponeret os mest indtil videre indtraf her til aften. Efter aftensmaden - der jo foregår i den kombinerede spisestue/viktors væresle - spurgte Mette undertegnede om jeg havde ryddet Viktors togbane og Lego op, hvilket jeg ikke havde. Åbenbart har Viktor før maden, mens ingen af os kiggede, støvsuget gulvet for alle sine legesager og lagt dem på plads i kasserne. Jamen er det ikke imponerende? Og dejligt på en utrolig praktisk måde?

PS: Nu skal det ikke lyde som om at Viktor holder nogle af sine dyr udenfor. Han er skam begyndt at lave rækker hvor alle dyrene er med. Selvfølgelig i rækkefølge efter om der er heste, køer, får etc.

1 Kommentarer:

Blogger Unknown skrev...

Dejligt, at der sker noget på bloggen igen :-)

...og det var altså et imponerende (og lidt pudsigt) syn at se en hel stribe dyr strække sig fra den ene side af spisestuen til den anden, så den spærrede for begge døre.

22 januar, 2008 18:55  

Tilføj en kommentar

<< Home