mandag, september 03, 2007

Sommeren gik

Ups - der gik sommere, uden at vi fik skrevet et eneste indlæg til bloggen. Det skyldes ikke at der mangler noget at skrive om, tværtimod, det er jo derfor vi ikke har haft tid til at skrive.

Vi har blandt andet været 14 dage i sommerhuset, hvor vi fik sat stakit op, så Viktor ikke løber ud foran de farlige biler på vejen. Og som det fremgår af billedet, var Viktor skam også mægtig engageret i arbejdet.

Nu håber jeg at sommerens skriveblokkering er ovre, og vi får sat lidt fut i bloggeriet igen. Vi får nok ikke samlet systematisk op på sommerens oplevelser, men mon ikke der dukker et eller andet frem fra tasken med sommerbilleder i løbet af de næste par uger. Og hvis der er noget særligt I gerne vil høre om, så tager vi som altid gerne mod opfordringer fra vores læsere :-) Hvis der da er nogen tilbage ...

1 Kommentarer:

Blogger Unknown skrev...

Vist er der da læsere tilbage!!!

Jeg har trofast kigget forbi herinde med jævne mellemrum for at se, om der var dukket noget nyt op (og for at nyde nogle af de tidligere indlæg/billeder).

At jeg ikke har brokket mig over lav-aktiviteten skyldes udelukkende min respekt for børnefamiliers travlhed ;)

Men glæder mig da til at se nye indlæg - I kunne jo evt. nappe nogle af Jannes fine billeder fra Andreas fødselsdag, hvor Viktor også nød godt af hendes nye Porsche.

04 september, 2007 22:45  

Tilføj en kommentar

<< Home