mandag, september 17, 2007

Én elefant kom marcherende...

Viktor har fået en ny yndlingsleg. Når han stiller sig op med hænderne på ryggen og kigger opfordrende op på én, er det tegn til at elefanterne skal ud og marchere! Og så går turen ellers rundt og rundt om sofabordet, og der er ingen grænse for hvor mange elefanter der kan være med. Så snart man har budt op endnu en elefant kommanderer Viktor "mere!", og trasker begejstret videre med mor og far i hælene (det er nemlig gerne ham der fører an).

Hans forkærlighed for elefantmarch lader til at være en del af en større interesse for ting-der-sidder-sammen-efter hinanden. Han er for eksempel begyndt at lege tog med sine legetøjskurve og sine bamser som passagerer. Eller som togfører, som det fremgår på billedet. Hvad kan det ikke føre til?

1 Kommentarer:

Blogger Unknown skrev...

Han kunne jo blive lokofører... ;)

Men i øvrigt synes jge ikke så meget det drejer sig om hvor mange elefanter der skal med, som om hvor længe de skal marchere.

Jeg stod nemlig pænt og ventede på, at verset sluttede, så jeg kunne blive den næste elefant i rækken, men så stoppe Viktor op og stirrede på mig som om jeg OVERHOVEDET ikke havde forstået konceptet med denne her leg... og så skyndte jeg mig selvfølgelig at gå med.

Der er jo nok kommer nye regler siden jeg gik i børnehave... ;)

21 september, 2007 16:08  

Tilføj en kommentar

<< Home