lørdag, maj 19, 2007

Forår i Jylland

Ja, som sagt var vi i Jylland for at besøge mine forældre sidste weekend. Og vi var i Givskud løvepark... hvor elefanterne er større og næsehornsungerne sødere.
Viktor havde dog vistnok den største fest hjemme i huset i krattet, hvor han havde en have at boltre sig i og en hund at jagte... Stakkels Maggie fandt vist sin overmand i den lille emsige "hvalp", som hele tiden løb med hendes bolde, eller efter hende mens han begejstret pegede og råbte "Hu! Hu!" (= "hund", hvis nogen skulle være usikre udi viktorsprog). Katten foretrak at fortrække hver gang den så ham... forståeligt nok. Grynet glæder sig til næste bondegårdsferie ...og til at blive gammel nok til at få lov til at fange haletudser.

Før krattet var vi, som Jacob også lige har fortalt, i Galten til kusine Katjas konfirmation. Jeg tillader mig at gafle et foto fra farfar og Kristas hjemmeside derfra, da det i sjælden grad fanger Viktor V i sit es.

3 Kommentarer:

Blogger Mette skrev...

OG DET VAR SÅ INDLÆG NUMMER 100! hold da op...

19 maj, 2007 23:19  
Blogger Farfar skrev...

Ja, jeg synes også selv at jeg var ret heldig at få det store smil. I øvrigt har jeg en hel stribe billeder fra konfirmationen (også af andre end VV) hvis vi skulle bytte en dag?

20 maj, 2007 23:40  
Blogger Unknown skrev...

Uh... har I ikke også nogen af den lille mand i de store sko? ;D

21 maj, 2007 13:53  

Tilføj en kommentar

<< Home