torsdag, april 05, 2007

Zoo 2.0

I lørdags gjorde den lille familie for gud ved hvilken gang turen med 4A til toppen af Valby bakke for at gå i Zoologisk Have. Det var en solrig weekenddag som så mange før, men noget skulle vise sig at være fuldstændig forandret: Viktor har fået øje for dyr!

Mette og undertegnede er nu på vores andet sæsonkort, men på vores ture med Viktor i Zoo har det kun været os der kiggede på dyr. Viktor har kun vist interesse for sin mad og de andre gæster, hvis han da ikke har sovet hele vejen igennem. Men som det fremgår af billederne er det historie, som man siger i Amerika.

Og hvad er så Viktors yndlingsdyr? Det er ikke så overraskende, hvis man kender hans mor (der også har en særlig kærlighed for lige netop dette store pattedyr). Vi var desværre løbet tør for strøm, men man skulle næsten også have haft et videokamera for rigtig at yde situationen retfærdighed. Men jeg skal prøve med ord:

Da vi kørte op foran elefanthuset pegede Viktor med store øjne på den store hanelefant og udbrød: "Da! Da dahh dah deh da? dah dadada!". Og fortsatte, mens han kikkede hektisk fra mig til mor og videre til de andre besøgende: "Da daah! De di di dah deh deh? Deh dahhh di di? Dah da dah dah dah!" Jeg er ikke 100 % sikker i Viktorsprog endnu, men jeg tror det skal oversættes noget i retning af: "Hey! Har I set det dyr? Det er jo stort som et hus! Hallo i der! Hvorfor er der ikke nogen der reagerer? Kan I ikke se det? Det er sgu da for vildt!"

Viktor var nærmest ikke til at slæbe ud af elefanthuset igen. Der var absolut intet der kunne flytte han opmærksomhed væk fra elefanterne. Altså, bortset fra en gul vandslange, men det siger jo sig selv. Han var meget svær at overbevise om at det næste dyr kunne være lige så spændende, men selvfølgelig viste både gepard, tiger, mangrovefisk og skildpadder sig at være yderst fascinerende.

Zoo var altså en fantastisk oplevelse for ham, og så vidt jeg husker faldt han også om kuld helt af sig selv klokken 7 om aftenen.

Hvem vil være de næste til at have Viktor med i Zoo?

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Morfar og mormor melder sig straks paa banen til en tur i Zoo med Viktor. Det bliver jo i Givskud Zoo, men der er elefanterne ogs[ meget stoerre og har laengere snabler og saa har vi nogle rigtig goe rillaer herovre.

10 april, 2007 15:55  

Send en kommentar

<< Home