tirsdag, april 03, 2007

Giffen gaffen guffen

Som det fremgår af vedhæftede foto er vi 3 i fællesskab nået frem til en mere effektiv måde at komprimere og opbevare afkom, og er nået frem til, at op til fem af slagsen på den måde kan få eget værelse i vores Balders-lejlighed.

Det er ikke kun skuffer der bliver brugt som middel til at komme op i højden. Viktor er nu blevet så stor, at han kan sidde i sin trip-trap-stol uden bøjle (...det er så løgn...han sidder sjældent længe af gangen, da det er for kedeligt, men han kan sidde uden at falde ned nu), og den bøjleløse stol har åbnet op for helt nye, spændende muligheder: trip-trap...det siger sig selv at det er en oplagt stige, og Viktor V var ikke længe om at finde ud af at denne kan skubbes hen til køkkenborde, eller andre ting, som man vil op på... Og vi, der troede at lejligheden var børnesikret.

Af yderligere små revolutioner kan nævnes et lille sprogspring. Viktor har i lang tid holdt sig til "ej" for "hej", og "ov" for "hov" samt en masse pludr og lyde. Men nu er der ikke længere nogen tvivl om at han efterligner ord som "dejlig", "gaffel", "hoppe" osv... selvom det måske stadig kræver forældreører at høre det ...Han gentager det helt klart! (Vi venter selvfølgelig på "mor" og "far" ... om ikke andet er der en lille vuggerkammerat, som kalder os didormor og didordar når vi afleverer Viktor i Børnejunglen... Håber Didor hører efter ;-) ).

Og i aftes bevarede han koncentrationen til en hel historie om Sofus, der går i seng. Rekorden har ellers hidtil været et par sider. Så har der lige været en triptrapstol eller en sofa, der skulle bekravles, eller andre ting, der skulle ordnes.

0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home