torsdag, marts 22, 2007

Op å då

Sig mig - hvad laver den unge mand i nattøj på dette billede? Han GÅR!
Faktisk går og går og går Viktor alt hvad han kan i øjeblikket. Vi har talt op til 7 skridt, og 2 x snur om egen akse (stående) ...det var det med balletten... Det foregår som regel med stor åben grinemund ("øhøhø...høhø...") og glimtende øjne. Han glæder sig tydeligvis til at kunne bene rundt i lejligheden for alvor!Billedet til højre er ikke et trickfoto. Og nej: han støtter sig ikke op ad noget. Sofaen er et populært klatrestativ, som bliver besteget og bekravlet i en uendelighed og i et højt tempo hver aften. Her fungerer den vist som scene.
Nu skal Viktor og sovefanten ind i sengen til spillefanten. Måske synger mor så elefantens vuggevise... I ved den med "nu sover faster, den gamle struds..." ;-). Den ka' vi godt li'.

4 Kommentarer:

Blogger Unknown skrev...

Jeg er IKKE nogen struds...! *korslagte arme og surmulemine*

Kunne I ikke bare holde jer til Tante Struds? Tanter har den lille fyr jo så mange af, at ingen af dem behøver føle sig ramt, mens han ligesom kun har én faster (i hvert fald fuldblods).

Men bortset fra det, er det jo fantastisk med al den udvikling.
Jeg kan næsten ikke vente med at komme og se ham igen (som om jeg nogen sinde kan det... ;)).
Men det bliver jeg vel nødt til, da jeg har en del aftaler... men måske man kunne kigge forbi i løbet af lørdag formiddag?

22 marts, 2007 14:05  
Blogger Jacob S skrev...

Lørdag formiddag er far til frisøren, og mor og Viktor derfor alene hjemme. Så mon ikke de gerne vil have besøg?

22 marts, 2007 18:26  
Blogger Mette skrev...

Narj, faster er i hvert fald hverken gammel eller struds... Men den lille muffe har jo så mange tanter, at han ellers kunne bruge resten af natten på at spekulere på, hvilken tante der nu var tale om. Og så er det da en kompliment at indgå i en godnatsang, som jo er en indledning til søde drømme... (om Rikke iført lang hals og fjer ;-)).

22 marts, 2007 21:12  
Blogger Unknown skrev...

...og nu har jeg jo været forbi og set det lille pus. Der er ingen tvivl: Knægten går, og han gør det mere og mere sikkert og flere og flre skridt af gangen.

Allerede i fredags havde han fordoblet sit antal "skridt i træk, som blev talt og registreret af familien" og var dermed nået op på fjorten-femten stykker!

Han øver sig tydeligvis flittigt hver dag, og det varer såmænd ikke længe, før han er absolut over det hele, o gendnu hurtigere end før... ;)

28 marts, 2007 21:59  

Tilføj en kommentar

<< Home