onsdag, marts 21, 2007

Ekspedition til Fyn

Vi har jo ikke fået hverken skrevet om, eller udbredt billeddokumentation omkring vores familietur i lejet bil til Fynsland forrige weekend. Det er en fejl som flux vil blive rettet op, for det var en tur med hele to stop som vi havde glædet os til:

Første stop var grandkusine Cecilie + forældre i Odense. Naturligvis måtte vi først i Odense Zoo. Viktor var en smule træt ovenpå køreturen og sov fra både søkøer og gråspurve...men pyt, for han vågnede op da vi nåede Antarktis & O.Z.'s hovedattraktion: kejserpingvinerne og deres kæmpe uldtotunger ...og til den obligatorisk fotografering af poderne. Div. fotos af søkøer og hele gruppen bliver ikke publiceret, da ingen af førnævnte kunne stå tilstrækkeligt stille på billedet til at muliggøre vellykkede fotos. Men de øøøøndige børn kan man jo altid regne for skudsikre.

Og så dog... da de slap ud af klapvognene og så det vandland, som Linda havde indrettet til dem i badekarret - med lige mængder legetøj og vand - var de næsten også umulige at fotografere. Cecilies mål var at komme op at hænge i vandhanen (far Kenneth kæmpede en brav, våd kamp), mens Viktor var opslugt af et ringe-på-pind-projekt. Dette er det eneste af mange billeder, hvor begges ansigter kan ses. Det var vist skægt!

Andet stop var Oldemor Inger på Sydfyn, som Viktor ikke havde set siden han var knap en måned gammel, fordi Fåborg ligger lidt væk fra alfarvej. Viktor fik nogle dejlige trædyr med hjem (som han stadig bruger meget tid på at putte i bægre og tage op igen), og et ring-spil at lege med, så han holdt sig mod forventning helt væk fra den ellers spændende bogreol (han sætter stor pris på bøger...desværre stadig på en lige lovlig håndfast måde). Så vi havde en rigtig god eftermiddag alle fire, hvor vi nåede både at spise frokost, drikke eftermiddagskaffe (Viktor fik - ligesom os - en stor jordbærkage), og at gå en lille tur i Fåborg havn. Viktor ville gerne have ringet og fortalt oldemor, at han var kommet godt hjem, men måtte nøjes med at sende en hilsen via sin mor, da han faldt godt og grundigt i søvn i autostolen på vej hjem... klokken var pludselig blevet mange. Så han må ringe og sige "ej-ej" en anden dag.
0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home