onsdag, februar 21, 2007

Lasagnedag

De dage er forbi hvor Mette og undertegnede indtog aftensmaden i sofaen foran et afsnit Simpsons. Nu foregår aftensmåltidet med hele den lille familie samlet omkring spisebordet. Og Viktor elsker det!

Viktor har allerede lært at styre maden selv - sådan mere eller mindre. Han kan så småt spise med ske og gaffel, og til vores overraskelse fandt vi ud af at han i flere uger selv har drukket af glas henne i vuggestuen. Så det gør han også herhjemme nu.

Og som sagt elsker han at være med ved bordet. Når den værste sult er stillet bliver der grinet, snakket og leget med maden til den store guldmedalje. Et enkelt billede yder ikke rigtig spiseseancen retfærdighed, så jeg har uploadet en lille serie, taget forleden aften, som kan findes øverst i menuen ude til højre.

4 Kommentarer:

Blogger Unknown skrev...

Fantastiske billeder... sådan tror jeg også, jeg vil til at spise herhjemme ;)

22 februar, 2007 11:58  
Blogger Unknown skrev...

...men kommer der ikke nogen billeder op af den lille charterturist, der slog katten af tønden forleden?

22 februar, 2007 11:59  
Blogger Jacob S skrev...

Sådan nogle ville jeg også gerne se. Men da hverken faster eller mor havde kamera med (og vidst også havde nok at se til med at coache den lille skat) må vi forlade os på de vores medvuggestueforældre for billeder. Men jeg lover at hvis vi får fat i nogen, så skal vi nok poste dem.

Og en lille præcisering: Det er naturligvis kun Viktor, og ikke mor og far, der leger med maden efter sulten er stillet ;-)

22 februar, 2007 23:04  
Blogger Unknown skrev...

Nærværende "coach" kan så melde, at der så ud til at være en meget systematiseret fotografering fra pædagogernes side (man skulle også være hurtig for at fange nogle af de mere vrangvillige børn i deres kostumer ;)), så det må da ku' la' sig gøre, hva'? :)

23 februar, 2007 16:36  

Tilføj en kommentar

<< Home