mandag, februar 05, 2007

I dag er det Viktors fødselsdag ...

hurra, hurra, huraaa!!!! Og sikke han bliver fejret. I går (søndag er nu sådan en praktisk dag til fødselsdagsselskaber) trakterede Viktor sine forældre, bedsteforældre og faster med fødselsdagsboller og lagkage, og blev til gengæld voldsomt begavet. Han har fået både gåvogn, gyngeelg og bøger nok til at gøre de fleste børnebilbiotekarer misundelige.

I dag blev han fejret henne i vuggestuen: Mette havde bagt kage som de spiste hele Giraf-stuen sammen, og Viktor blev lykønsket af både børn, forældre og personale. Og så har han fået den sødeste lille bog med billeder fra hans første tid dernede.

Han har også fået fødselsdagskort, både fra banken og fra oldemor i Fåborg, og så har han selvfølgelig også fået fødselsdags-SMS'er. Så alt i alt har han fået rigtig meget opmærksomhed. Det er sjovt at tænke på, at der er så mange der kender ham, når det ikke er mere end et år siden at jeg sad på fødestuen med ham, rullet ind i håndklæder, og vuggede ham i søvn for første gang. Der er sket en del i vores liv siden, men det behøver jeg selvfølglig ikke udbrede mig om - man kan blot kigge tilbage på de 80(!) tidligere indlæg her på bloggen.

A propos bloggen, så har vi jo allerede taget hul på diskussionen om dens fremtid efter Viktors første år. Som Mette så kløgtigt pointerede, så kan "Viktors første år" lige så vel forstås i ental som i flertal. Det skulle altså ikke være det der afholdt os fra at blive ved med at blogge. Og det har vi da også tænkt os at gøre. For vores egen fornøjelses skyld, og forhåbentlig også til glæde for en de læsere der muligvis findes derude.

Her til sidst: Er der mon nogen der sidder og spekulerer på hvor Viktor sidder og kigger på, på billedet? I må selv gætte det, men jeg vil gerne afsløre at det starter med "g" ;-)

2 Kommentarer:

Blogger Farfar skrev...

Jo, Mette er kløgtig nok til at vide, at år godt kan være flertal, men Jacob: Gåvogn er ikke flertal. Tænk at det skulle lykkes allerede på Viktors aller første fødselsdag at "Begave ham dobbelt". Jeg håber I finder noget rigtig godt at bytte den med, og så vil jeg gå på jagt efter en hjelm.

Tak for i går og tillykke til Viktopr med i dag. Hvis et lille ønske om en returgave ikke er for anmassende, ville vi gerne have et rigtig fint billede af Viktor til vor nyoprettede børnebørnsvæg, og også et foto af hele den glade familie.

05 februar, 2007 22:38  
Blogger Unknown skrev...

Ja, det kan godt være, der ikke er så mange, der skriver kommentarer herinde, men jeg er sikke rpå, at en masse følger med i bloggen... men jeg *har* kommenteret ind imellem, så jeg er i min fulde ret til at gøre opmærksom på, at jeg ville blive højst utilfreds, hvis I stoppede nu, og at jeg ikke svarer for følgerne! Man kunne jo blive nødt til at bortføre det lille pus for at få nok af ham, hvis man ikk ekunne få sit daglige blog-billed-fix ;P

Men I kan selvfølgelig overveje at stoppe, når I skal til at køre lillesøsters blog (så er Viktor måske også stor nok til at administrere sin egen? ;)).

Jeg synes nu faktisk ikke, han var så betaget af gaverne, som han garanteret bliver om et par år. Det var jo lidt af en kamp at få ham til at koncentrere sig om de uudpakkede gaver, da først det først 1-2 stykker var pakket op og kunne leges med... til gengæld var han vist ret pjattet med alle de fødselsdagssange, han fik :)

05 februar, 2007 23:16  

Tilføj en kommentar

<< Home