fredag, januar 12, 2007

Viktors mor en opgave rigere

Som de trofaste læsere vil have bemærket, er det efterhånden længe siden vi har fået skrevet på bloggen. Som nogen vil vide skyldes det at Mette har skrevet opgave. Og hun har ikke bare skrevet, i mandags har hun faktisk også afleveret! Så nu (eller, det vil sige, når opgaven er bedømt) kan hun føje endnu et halvt årsværk til sit curriculum.

Det er altid lidt af en hård nyser at skrive sådan en opgave, ikke kun for skribenten, men også for hendes nærmeste omgivelser (dvs. Viktor og undertegnede). Heldigvis har vi fået rigtig meget hjælp og assistance. Her skal især nævnes Viktors mormor, der kom til storbyen for at assistere i den første uge af januar, og faster der gav en hånd med den sidste, afgørende søndag.

Nu er vi så småt ved at komme til hægterne igen, og jeg håber at vi kommer til bloggen lidt oftere. Vi har efterhånden fået fjernet de værste lag af aflejret snavs i lejligheden, men det er selvfølgelig heller ingen kunst når man har Viktor til at hjælpe sig ;-)

Så mangler vi efterhånden bare at finde hans tandbørste, piskeriset og ventilen til hans sutteflaske ...

2 Kommentarer:

Blogger Mette skrev...

Hmm... ja, det var dejligt at få afleveret, og den store assistance der var nødvendig, selvom moren stadig bragte indtil 4 dage rør, hentede hele vejen igennem og stod for putning, bad osv må jo ligesom tegne et billede af en mor der tager en pæn tørn i hverdagen... ;-) Men tak for hjælp til alle. Den stakkels søde mormor var vist godt træt efter 6 vdages blæksprutte. og den søde kæreste brugte hele natten før aflevering +før egen arbejdsdag på at assistere med opgaven.

13 januar, 2007 18:02  
Blogger Mette skrev...

...og skulle den opgave så ikke snart bare ha lov til at hvile i fred...

13 januar, 2007 19:20  

Tilføj en kommentar

<< Home