mandag, januar 22, 2007

Viktor Vingeridder

Her i lørdags fløj Viktor for første gang. Altså, han fløj ikke som når undertegnede kaster ham op i luften, men sådan rigtigt i en flyvemaskine! Anledningen var sted-oldemor Karens 85-års fødselsdag, der blev holdt på Hjallerup Kro. For at spare Viktor (og os selv) for den lange togtur, havde vi valgt at flyve derop. For os alle tre var det cirka 700 kroner dyrere end toget, vi kunne få barnevognen med, og så tager det kun 45 minutter, mod 4½ time med toget. Her sidder Viktor i afgangshallen og er klar til at boarde (det er vores fly i baggrunden).

Flyveturen gik rigtig godt - Viktor var nemlig SÅ dygtig til at flyve. Han beklagede sig stort set ikke under flyveturen, hverken ved start og landing. Det eneste han var lidt træt af var at sidde det samme sted så længe. Men heldigvis fik han (som den eneste i disse economy-tider) frokost ombord, hvilket kunne distrahere ham en smule. Han sad på skødet af mig, med sin egen lille sele om livet, der så var gjort fast til min sele - meget hyggeligt.

Efter vi ankom til Aalborg havde vi god tid til vi skulle til fest. Heldigvis da, for Viktor(!) havde glemt vores kuffert i 6A på vej til lufthavnen. Så vi måtte i Kvickly og købe de vigtigste Viktorting, samt låne noget rent tøj af kusine Andrea og en skjorte til far af onkel Matias. Der blev dog også tid til at lege lidt med farmor. Her leger de karussel i sommerhuset hvor vi overnattede.

Festen blev som sagt holdt på Hjallerup Kro, og var rigtig hyggelig. Viktor hyggede sig rigtig meget med at gå rundt med faster Rikke og hilse på/charme alle gæsterne. Og så hyggede han sig gevaldigt med kusine Andrea. Vi har ikke selv nogen billeder af de to englebørn, men hvis vi får fingre i nogen lover jeg at poste dem her på bloggen.

Tilbage er der bare at nævne at hjemturen gik lige så godt som udturen. Og det vi var rigtig meget friskere end vi ville have været hvis vi havde skullet med bumletoget. Og så skal det også lige nævnes at Viktor har fået ny vogn. Når vi ikke har skrevet om det endnu skyldes det at vi ikke har nogen ordentlige billeder af den endnu. Så I kan forvente et indlæg dedikeret til det nye køretøj så snart vi har fået bragt billedmaterialet i orden.

2 Kommentarer:

Blogger Unknown skrev...

Men skal man til at tildele den unge mand et element, så fik luften ved denne lejlighed skarp konkurrence fra vandet: Viktor var helt pjattet med at plaske i det lille springvand, der var installeret i Ålborg Lufthavn.

Det så umiddelbart ud til at være lige så sjovt som at vaske hænder i vuggestuen (og det er sjovt!), så det kostede hans faster en del møje og besvær at holde hans sokker tørre (han slægter vel sin far på...)

Til gengæld virkede han højst utilfreds med den mængde af regn og slud, der piskede ned over os, mens vi løb(!) fra bilen til lufthavnsbygningen. Det var nu også voldsomt, selvom han havde fået sin varme jakke igen efter også at have glemt den på Hjallerup Kro (han må altså snart lære at passe bedre på sine ting...)

23 januar, 2007 23:52  
Blogger Unknown skrev...

PS: Jeg har også lige lavet en forsinket kommentar nede i indlægget om juleaften :)

23 januar, 2007 23:54  

Tilføj en kommentar

<< Home