søndag, januar 28, 2007

Den nye vogn

Som jeg tidligere har nævnt har Viktor fået ny vogn - og den er edder raffi! Vognen er en (efterhånden gammel) gave fra bedsteforældrene Grethe & Sjang plus Krista og Thorkild, og skulle egentlig have været indkøbt for et stykke tid siden. Men det kan jo godt tage tid at finde den helt rigtige model i den helt moderigtige farve. Men nu er den her - og den var ventetiden værd! Vores valg faldt på schweizisk kvalitet, en Herqules Raptor 6-spin, i grå og rød.

For helt at forstå vores begejstring skal man sammenligne med Viktors barnevogn, som han har hørt i indtil nu:
  • Barnevognen vejer 24 kg, den nye klapvogn vejer 14 kg
  • Når man skal dreje barnevognen skal man lægge så meget vægt på styret at forhjulene løfter sig for at man kan dreje. Den nye klapvogn har drejelige forhjul for maksimal manøvredygtighed - den vender på en 5-øre
  • Klapvognen har alu-stel. Og det lyder da cool, ikke?
  • ... og som det ses af billedet er den en super flot rød farve :-D
Nu skal det jo ikke lyde som om barnevognen har været en dårlig vogn, det har den bestemt ikke. Men en klapvogn ER bare meget mere handy, når passageren er blevet stor nok til den.

Viktor, Mette og undertegnede vil gerne sige et stort tak til giverne for den lækre vogn :-)

2 Kommentarer:

Blogger Mette skrev...

...ikke at vi ellers på nogen måde er forfaldet til den udstyrsfeticisme vi plejede at grine af & håne småbørnsforældre for, før Viktors ankomst. ;-). Men den ER da lækker, ikke?! Mange tak for gaven.

29 januar, 2007 14:14  
Blogger Unknown skrev...

Nu har jeg også set den berømmede vogn i virkeligheden, og den ér faktisk mindre end barnevognen (selvom det ikke er nemt at se på billedet ;)).

Jeg har også lige været på posthuset, hvor der hang et plakatstort billede af kronprinseparret og deres lille Christian... og han er bare overhovedet ikke lige så køn som vores lille Viktor V!

...og hvad var det for noget pjat, jeg så på en forside: Christian fyldte et år og skulle starte i vuggestue, og Mary var *så* stolt. Helt ærligt: Da Viktor fyldte et år, havde han allerede været nede med de fede i instutionslivet i månedsvis! ;)

Mæææn, selvfølgelig er Mary så Christians mor og dermed forpligtet til at være evigt stolt - det ville selvfølgelig også være lidt synd for den lille fyr, hvis Mary kun havde øje for Viktor ;)

09 februar, 2007 15:12  

Tilføj en kommentar

<< Home