lørdag, december 09, 2006

Institutionsliv

Så er Viktor som bekendt blevet introduceret til det pulserende institutionsliv. (billede af Viktor V's første dag vedhæftes, når vi får hentet det fra kameraet).

Børnejunglen er hyggelig, med søde børn (lidt store, dog...de kan alle sammen gå. Viktor ser pludselig så lille ud, selvom han er lige så tung som de børn, der er et halvt år ældre).
Det er lidt mærkeligt at se sin lille pode i en sammenhæng, hvor han ikke er eneste søn, eneste barnebarn, eneste nevø, et ganske særligt barn, - men et ud af 12 børn. Man får lidt lyst til at prikke dem på skuldrene for at høre om de nu også er helt bevidste om, at det jo er lille Viktor de har været så heldige at få ind på girafstuen.

Når et nyt barn starter i en institution bliver de koblet på en af pædagogerne, som skal "køre ham ind". Det betyder, at hun skal være den, der tager hånd om ham når forældrene går, så han har en chance for at knytte sig til en enkelt voksen midt i mylderet af børn, forældre og pædagoger. En rigtig god ting.
Desværre er den side af sagen ikke forløbet helt planmæssigt. Den pædagog der skal køre Viktor ind virker rigtig sød og engageret, men har kun været der 3 ud af de 6 dage han har været der...og hun var alene med 12 børn den ene af dagene, og havde derfor ikke tid til at tage sig særligt af vores lille gryn... og kommer ikke må mandag... og måske ikke hele næste uge. Vi ved ikke om hun er ved at sige op, men det er ikke helt godt. Ledelsen har undskyldt, men det hjælper jo ikke rigtig, hvis der stadig kun er vikarer på stuen. Der har været nye voksne på stuen hver dag.

Så mor her har i sinde at lade dem hænge på mig på stuen, sammen med Viktor, indtil han har haft mindst to sammenhængende dage med en voksen, som man kan regne med vil være på ham hele tiden - også de efterfølgende dage!!

Så længe der er en forælder synes Viktor til gængæld det er ret sjovt at være der. Der er masser af spændende børn og legetøj. Han tager normalt en ordentlig lur for at fordøje alle indtrykkene, når han kommer hjem.

0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home