lørdag, december 23, 2006Glædelig jul
Fra os alle tre
til alle jer, som følger med på Viktors blog
...det synes vi nemlig er ret hyggeligt at I gør.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Tak og i lige måde - både hvad angår glædelig jul og hygge.
Jeg må nemlig indrømme, at det i hvert fald i mit tilfælde er af rent egoistiske grunde, at jeg følger med i bloggen: Det er ikke fordi I synes det er hyggeligt, men fordi jeg synes det er hyggeligt ;)

Men I har fusket med dette her indlæg, har I: Det dukkede ikke op i min smarte oversigt som et nyt emne. Det var ren utålmodighed, der drev mig til at tjekke hele siden for en ordens skyld, og vupti var der et spritnyt billede :)
Utålmodigheden skyldes, at jeg jo har svært ved at forstå, hvordan det kan være blevet den 28. december uden at Jacob (ikke Mette - hun skal jo skrive opgave!) har fået lavet en masse spændende indlæg med nuser billeder fra lille VV's første jul.
Der skete i hvert fald en masse, og han så ud til at nyde rigtig meget af det (og jeg véd, der er billeder ;)).

Så... glædelig jul og godt nytår til alle læsere - og så håber jeg, der snart kommer nogle juleindlæg op med den lille skat *<:D

28 december, 2006 11:07  
Anonymous Anonym skrev...

...og apropos hvem der nu skal lave indlæg... er jeg den eneste, der har bemærket, at utroligt mange af de seneste indlæg er lavet af den opgaveskrivende Mette?
Fornemmer man måske en lille overspringshandling eller tredive? ;-)

28 december, 2006 12:28  
Blogger Mette skrev...

OVERHOVEDET ikke... det ville ligne mig dårligt ;-).

Når du ikke blev tippet om sidste indlæg skyldes det at der ikke var en overskrift. I overkriften kan man (jeg i hvert fald) nemlig ikke være kreativ med skrifttype og farve...

28 december, 2006 13:27  

Tilføj en kommentar

<< Home