lørdag, december 16, 2006

Den store dreng

Viktor stortrives i vuggeren! Det er sjovt at have en masse nye ting at bide i og en masse andre unger at kigge på og klappe kærligt på, Han suger til sig og tager en formiddagslur på 3(!) timer i vuggerens krybber... normalen er det halve.

De store har tilsyneladende inspireret ham til nye kæmpeskridt. For nogle dage siden var vi til julearrangement i Børnejunglen (så tilhører man det segment...lidt syret) sammen med et mylder af andre forældre og børn med voresmedbragte, lunkne sammenskudsretter. Og pludselig stavrede vores lille pode rundt langs møblerne... nuvel, med lidt støtte... men han vil op at stå & gå... helst nu!

Da der så var en lille julefrokost i forgårs (alt det julehalløj, altså...) og selskabet vinkede godnat til Viktor... så vinkede den store dreng sørme tilbage!! (Ikke at det betød at han var parat til at trække sig tilbage fra selskabet og sove. Der var alt for sjovt. Men han vinker tilbage når man vinker til ham nu! Det er da kommunikation på et højere plan). Selskabet bakkede os op i at det var utroligt flot. Så der blev vinket og vinket frem og tilbage og sagt "iiiih, hvor dygtigt..."

Et mindre populært fremskridt: Viktor Valentin kan nu forcere trinnet ind til badeværelset. Så slut med at snuppe sig et bad mens han sidder ude i gangen, hvor man kan holde øje med ham. Nu vil han ind & plaske.

0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home