onsdag, november 15, 2006

I sin fulde højde

Viktor har selv rejst sig!


Helt selv, ved at hage sig fast i badeværelsesskufferne... under den daglige inspektion af skufferne, foretaget af de små emsige, men grundige barnefingre. Denne gang skulle øverste skuffe også tilses.

Vi har ikke et billede af præstationen, da jeg fik travlt med at sørge for at denne succesoplevelse ikke skulle ende i en buleoplevelse for skatten.

Så i stedet får i dette billede (som mine forældre tog sidst de var her)
- Fordi han ligner en ren bamselinereklame på det.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Han er jo unægteligt utroligt dygtig til alt muligt nyttigt.
Men billeddokumentation ville næppe have gjort den store forskel, da man jo teknisk set ikke kan se på billedet, at han *selv* har rejst sig op og ikke bare er blevet stillet op ad skuffen.

Men jeg noterer til min overraskelse, at der endnu ikke er et indlæg om hans fantastiske sugerørsventyr nede på Kaffeplantagen...? ;)

20 november, 2006 23:38  
Blogger Mette skrev...

Ork Rikke...alle de blogs der kunne skrives, hvis der var tid. Han stormer frem. Men ja: det var usædvanlig cool da han sad på barstolen og håndterede sugerøret og mælken som om han aldrig havde bestilt andet.

22 november, 2006 20:17  
Anonymous Anonym skrev...

...men det var tydeligvis langt sjovere at suge mælken op end ligefrem at drikke den, hvis man skulle dømme efter hvor flittigt han spyttede den hvide væske ud over hele bordet ;)

24 november, 2006 22:33  

Tilføj en kommentar

<< Home