torsdag, november 09, 2006

Gulvcrawl

Viktor er vist på speed i øjeblikket. Eller også er det al den mad, som kræver at blive brændt af. Men det er også blevet sjovere at være ham, efterhånden som hans udfoldelsesmuligheder, og hans pilfingerområde ekspanderer, og vil ende med at omfatte enhver del af lejligheden, som ikke har er blevet underkastet faderens omfattende børnesikringsprojekter. Det varer ikke længe.

Første disciplin: Kryb. Desværre mestrer Viktor V endnu ikke den svære teknik der skal til for at krybe forlæns. Til gængæld er han blevet ret hurtig i baglæn-kryb. Blot kan det være en smule frustrerende, når den lege-dimmer (note: alt kan defineres som legedimmer) man kæmper for at komme hen til bare forsvinder længere og længere væk. Her til højre ses han under første forsøg, som desværre (utilsigtet) endte under sofaen, og krævede forældrenes assistance med at komme ud igen i sidste ende.

Til venstre ses han til gengæld på et nyere billede - noget mere kæk, og i fin stil, på vej - baglæns - over gulvet.


Yndlings motorisk disciplin: rotation om egen akse. Efter at have roteret og roteret gennem de sidste par uger, kan han gøre det i en mægtig fart. Også uden at ryge på næsen.

0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home