mandag, september 25, 2006

Rytmehans

Fint nok med den fra starten allerede alt for længe siddende regerings ideer om de unges karriereplaner, men først og fremmest skal skatten jo lave noget der gør ham glad. Det bliver sjovt at se om han nu for eksempel bliver vild med ballet...? Mormor har lovet at stå for at opdrage ham musikalsk - hvilket i første omgang nok vil sige at introducere ham for diverse ting at slå på og trutte i. Men vi må indrømme at vi allerede er tyvstartet lidt. Faktisk kom han allerede med til koncerter mens han var en lille reje inde i min mave... i håb om at vi kunne påvirke ham til at dele forældrenes glimrende musiksmag (som ikke umiddelbart falder sammen med de vrede unge mænd som synger om 'bling' og 'bitches' non stop p.t. - tsk).
Desuden fik Jacob for et par uger siden - vist i første omgang ved et tilfælde - opstillet et trommesæt + stikker, bestående af diverse køkkenredskaber. Begejstringen var ikke til at tage fejl af, så kanske Viktor V. er mere til rock end balletrytmer. Det varmede naturligvis moderens hjerte at se ham trippe i hendes fodspor bag et trommesæt.
Viktor laver i øvrigt også tit stemmeprøver når han sidder i sin skråstol i køkkenet. Glimrende sangstemme - i hvert fald i fht volumen.

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Nu er der vel ikke noget i vejen for både ta være trommeslager og balletdanser... han er da i hvert fald begejstret for at bruge sine ben ;)

En helt anden ting er, at jeg har lovet Farfar og Krista [ved ikke, om hun har en officiel Viktor-titel... stedfarmor...?] at lave en kommentar herinde om, at vi i søndags fik de dér lækre, lækre basilikumkartofler, som Far er så vild med.
Så kan han måske lære at komme til familiefrokost i stedet for at tage til Sverige, nå, ævbæv, nemlig! ;P

Men det er godt at høre, at der er folk til at tage sig af grynets musikalske opdragelse. Så kan jeg trygt læne mig tilbage og koncentrere mig om den litterære del.

25 september, 2006 18:45  

Tilføj en kommentar

<< Home