torsdag, august 17, 2006

Madklub

Viktor var på madklubweekend i sommerhus sidste weekend. Han må have fået stillet sin hang til at der skal ske noget, da selskabet nåede op på ni 1.-G'ere, otte 2.-G'ere og tre børn (3.G'ere)! Han havde heldigvis haft lidt tid til at bonde med de nye veninder, Marta og Agnes, før det store rush-inn... De er unægtelig lidt større end Viktor...men de tre juniormadklubbere fik vist klappet hinanden på håret og stukket fingre i øjnene på hinanden, som sig hør & bør når man er mellem ½ og (snart) 4 år.


Rejsesengen var selvfølgelig med. Den plejer Viktor jo at sove som en engel i... men vi havde ikke lige taget højde for at han er begyndt at MOSLE! Derhjemme i tremmesengen går det fint når han lige vender 180 grader og snurrer rundt om sig selv, mens han kravler ind i hovedpudebetrækket. Men rejsesengen er altså et telt. Der lød et hyl i babyalarmen, og vi fandt teltet med en 45 graders hældning, og ham på maven, helt spændt ud mod teltvæggen, ude af stand til at vende sig om...lille klump. Den erfaring fik ham naturligvis ikke til at holde op med at rotere. Men han faldt i søvn da han kom op i sengen til os.

Ingen tvivl om at Viktor havde en super god weekend (lige som resten af flokken) . Dog er hjemme bedst: han lyste op som en sol og var helt overstadig, da han kom hjem til det han kender i Baldersgade.

0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home