torsdag, august 17, 2006

Højt til bords

Allerede da han blev født fik Viktor sin første stol - en Tripp Trapp stol af farmor Janne. Og nu er det tidspunkt kommet, hvor han er gammel nok til at bruge den! I hver fald med lidt hjælp.

For de af jer der ikke skulle være bekendt med Tripp Trapp stolen, så er den et nærmest obligatorisk møbel for moderne børnefamilier. Den er en højstol i træ, der kan justeres i størrelsen, så den kan bruges af barnet langt op i barndommen, til sidst som en almindelig stol. Den skulle være vældig ergonomisk, og så er den pæn ;-)

Men tilbage til det vigtige: Viktor. For at kunne sidde i stolen skal man kunne sidde på gulvet uden støtte, og det kan Viktor nu. Eller næsten i hvert fald, så vi holder godt styr på ham mens han sidder i stolen, og sørger for at han ikke sidder der for længe.

Han er helt pjattet med at sidde med til bords, som det tydeligt fremgår af billeder.

1 Kommentarer:

Blogger Mette skrev...

Man kan jo så diskutere om det er far eller søn, der ser mest pjattet ud på billedet ;-)

Jeg troede at triptrap-tid ville betyde madro i det lille hjem igen... men ak - ikke helt! Godt nok har man ikke sprællerten på skødet mens man spiser, men absolut hele kroppen kører på ham, og de små arme prøver ihærdigt at få fingrene i noget...bare noget. Største hit: Vand af et rigtigt vandglas..som man næsten kan få hele hovedet ned i.

17 august, 2006 21:33  

Tilføj en kommentar

<< Home