mandag, juli 31, 2006

Viktor får sygesikringsbevis

To dage efter Viktor officielt havde fået sit navn (se nedenfor) dumpede hans helt eget sygesikringsbevis ind af brevsprækken. Viktor "får eget sygesikringsbevis, men er ikke selvsrændigt sikret", som det står i det gule følgebrev. Så kortet har vidst mest praktisk betydning, hvis nu Viktor skulle finde på at gå alene til lægen, eller så'nået ;-)

Min yndlingsting ved det nye bevis er, at det "bedes underskrevet i feltet på bagsiden". Jeg var lige ved at anbringe Viktor i hans Tripp Trapp stol (som han kan sidde i nu!) med sygesikringsbevis og sprittusch, da jeg måtte konstatere at de vakse folk på kommunen havde taget højde for denne iver. Under "Børn under 16 år (Viktor)" skriver de: "Når barnet kan skrive sit navn, bør barnet underskrive sygesikringsbeviset i feltet på bagsiden". Så nu går jeg og bryder min hjerne med spørgsmålet om hvorvidt Viktors ikke særlig strukturerede streger og krydser kan gå som "skrive sit navn".

Der ud over er der sket en masse andre ting siden sidst: Han har nu tre gange siddet i sin Tripp Trapp stol, han har selv vendt sig om på maven, og han har været til lægen og er blevet vaccineret og målt. Og det er med stolthed at jeg kan præsentere Viktors mål, her knap en uge før hans 6 måneders fødselsdag :72,5 cm høj og 9,3 kg tung!

Og skal vi så ikke lige slutte af med et billede? Det er taget af Randis kæreste Anders, der måske burde slå sig ned som babyfotograf?

2 Kommentarer:

Blogger Mette skrev...

NOTE: Den lille sprællert STÅR rent faktisk på billedet... næsten selv ;-)

01 august, 2006 13:09  
Anonymous Anonym skrev...

Praktisk betydning?
Er du da tosset! Hvis ikke Viktor havde sit eget sygesikringsbevis, hvordan skulle han så kunne bevise, at han er gammel nok til at komme ind på juicebarer og babycafeer?!?

01 august, 2006 15:23  

Tilføj en kommentar

<< Home