mandag, juli 24, 2006

Grandfætter/-kusinetræf

I lørdags havde faster rikke invitreret til grandfætter/-kusinetræf, det vil sige et træf for hendes fætre og kusiner på mødrene side, deres kærester/ægtefæller, samt deres børn, grand'erne, hvem der var tre af: grandfætter Tobias, grandkusine Selma og selvfølgelig Viktor. Kun kusine linda, Kenneth og grandkusine Cecilie måtte melde afbud, da de stod i byggerod op til armhulerne.

Træffets absolutte opmærksomhedscentrum var naturligvis de tre grand'er, som på billedet ses sammen med deres fædre. Stor ros herfra til Janni, Mikkel og Rikke for ikke at virke synderligt plagede af al babysnakken?

Faster Rikke havde tryllet et dejligt arrangement sammen, og trakterede med både jordbær, melon og kirsebær friske fra træet, samt majssuppe og jorbærtærte til dessert - MMMM :D Da Viktor på ingen måde skulle stå tilbage for Tobias fik han lov til at spise både honningmelon, vandmelon og ost. Vandmelonen var et kæmpe hit, men hvem ville ikke gå grassat over et stykke vandmelon der er dobbelt så stort som ens hoved?

Gitte påtog sig, på fætter Dennis' vegne, at holde det næste træf. Og der skal ikke gå for lang tid - Viktor glæder sig rigtig meget til at se Selma og Tobias igen :-)

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Rigtig godt billede af Lillemanden og Kæmpemelonen :)

I øvrigt er det langt mere interessant at blive udsat for andre menneskers babysnak, når bare man er blodsbeslægtet med ungerne. Det gør dem jo - ganske objektivt betragtet, naturligvis! - til de dejligste og mest interessante babyer i hele verden.

24 juli, 2006 14:15  

Tilføj en kommentar

<< Home