mandag, juni 12, 2006

Fælles tid

I forlængelse af Jacobs fødselsdag og gåen på barsel er sommeren for alvor brudt ud...og det var så nu min tåbelige plan at mure mig inde på et dødsygt kontor til det blev efterår - kun afbrudt af amninger. Surt.

Indtil videre har Viktor dog rykket lidt rundt på vores barselsplaner. Først og fremmest er den store dreng blevet skrupsulten! Han spiser op mod hver anden time(!) om natten, hvilket er ret meget, når man samtidig sætter pris på at tygge sin mad, og derfor kan få de natlige seancer til at strække sig over 3/4 time. Derudover har han været lidt skeptisk overfor pulvererstatninger... hvilket man jo ikke kan fortænke ham i, den kvalitetsbevidste dreng...

Så nu har vi en periode med fælles barsel/ ferie (evt i stedet for en del af august hvor det egl var planen), mens grynet bliver vænnet til at få dejlig mættende majsvælling i maven som supplement til aftentåren...mmm.

Det har nogle åbenlyse fordele set fra min synsvinkel. Ud over at det virker fuldstændigt urimeligt at overdragelsen af barsel falder sammen med sommeren, er det heller ikke sjovt at afgive grynet nu hvor han er så fantastisk sjov, og hvor det eneste der stadig kan trække tænder ud ved at passe ham er nattevagten... Det er lidt noget andet end min tid alene med et altid vågent kolikbarn i en kold marts.

Om det bliver en uge med overdragelse eller en måned må tiden og Viktor vise, men indtil videre: YIP - det er sommer... og vi er sammen alle 3!!! :-D. Det er da dejligt.

0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home