mandag, juni 26, 2006

Fest!

Verden er fantastisk sjov, når man er 4½ md gammel og er en Viktor. Faktisk bruger han rigtig meget tid hver dag på at grine og baske vildt med arme og ben, som en lille duracel-kanin. Men det kan være ret svært at få et billede af sådan en en grinende Viktor, eftersom han stirrer betuttet på kameraet så snart han ser det. Så nu hvor det er lykkedes har vi fluks lagt en serie billeder ud på bloggen, hvor han holder en lille fest. På det sidste billede ses en typisk finale...

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Meget Den afslutningsfase synes jeg, jeg har observeret ved tidligere lejligheder.
...og hvor ér han dygtig til at savle! ;)

Jeg kunne forresten hilse og sige fra de stolte forældre, at de er skuffede over mængden af kommentarer.
Så I kan godt se at komme i gang med at skrive noget, alle jer der følger med i lille Viktors liv derude. Vi véd, I er der... ;)

26 juni, 2006 22:27  
Blogger Mette skrev...

Månedens statistik siger 11 besøgende om dagen... det er jo helt fantastisk at der er så mange andre end os der synes at Viktor er sjov. ;-)

26 juni, 2006 22:48  
Anonymous Anonym skrev...

Kære Mette og Jacob.

Hvor er han bare dejlig, på festbilledene, store Viktor. Jeg vil fluks printe ud og klistre op -Og du har ret, Mette, der er bestemt også noget dig i ham.

Og så kan jeg betro jer, at halvdelen af besøgene nok skyldes undertegnede, stolte farmor. Når livet blivre for sort på 16. må jeg lige ind og kikke; mundvigene vender automatisk opad efter et sådant kik.

Kærlige hilsener til alle 3
Janne

27 juni, 2006 14:58  

Send en kommentar

<< Home