mandag, juni 12, 2006

Babysittere

Som bekendt skulle Viktor sittes for første gang i onsdags, mens forældrene tog til koncert i Århus. Det var forbundet med en del bekymring og mavepine fra vores side, så det er rart nu at kunne sige at det vil det ikke være næste gang! Det gik bare rigtig godt, og selvom vi naturligvis ikke kan tro at han slet ikke har savnet os ;-) , så virker det som om han har hygget sig gevaldigt med farmor Janne og faster Rikke. Der var en del forarbejde med den knirkende plastikhåndpumpe, som jeg har lånt af Kirstine, og Viktor slubrede adskillige små nedfrosne portioner i sig i løbet af de 10 timer han blev passet.

Koncerten var Depeche Mode, så jeg behøver vel næsten ikke sige at den var super super!! (1000 tak for julegaven til min søde kæreste). Den pylrede mor kunne ikke lide at tage afsted i bil med de andre allerede 12.30, så jeg tog toget kl 18. Da min kæreste ikke bare er sød, men også dygtig, havde han fået fusket sig til et ekstra armbånd til pitten. Så jeg løb direkte fra tog, til taxa, til pit - helt oppe foran hvor selv folk på 1½ meter har godt udsyn - på et kvarter, og var der 10 minutter før de gik på!

Jacob Juul var den store helt bag rattet, som fik fragtet os alle 4 sikkert hjem til Kbh, uden ret meget hjælp til at holde øjnene åbne fra resten af den trætte forsamling.

1 Kommentarer:

Blogger Jacob S skrev...

Selv tak for en god koncert skat :-) Og jeg tror da at du selv har den dygtigste mellemtid på strækningen Nørrebro-Århus Stadion ;-)

13 juni, 2006 00:27  

Tilføj en kommentar

<< Home