lørdag, maj 06, 2006

Gammel mælk på nye flasker

I dag fik Viktor sin første flaske!

Mette var taget til Amager, for at søge om optagelse i en kajakklub. Og ja, det er noget man skal søge om optagelse i, hvis man bor i København. Der var 64 ansøgere til 10 pladser - jeg tror faktisk at det efterhånden er lettere at komme med i Stjerne for en Aften, end det er at komme ud og plaske med en pagaj i Øresund.

Men altså, Mette var taget til Amager, og undertegnede skulle passe Viktor helt selv, til hun kom hjem igen. Derfor skulle jeg fodre ham, for første gang. Og det gik heldigvis fremragende. Nu var successen også næsten sikker på forhånd da han fik sin livret, som Mette havde malket ud aftenen før. Så det var kun emballagen der var forskellig, gammel mælk på nye flasker, om man vil ;-)

Når nu han har vist at han kan spise af flaske er der jo ingen ende på de nye muligheder der åbner sig. Det tegner i hvert fald lyst for at han kan blive passet, når Mette og jeg den 7. juni skal til Århus og høre Depeche Mode.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Det lyder da dejligt - tillykke med endnu et skridt på udviklingsstigen :)
Det tegner jo også lysere for faderens muligheder for barsel på den måde.

Hvordan har I tænkt jer at håndtere den enorme hob af entusiastiske familiemedlemmer, som naturligvis allesammen vil insistere på at få lov til at passe yndlingsnevøen/-barnebarnet for første gang?

Jeg har jo godt nok aftenrådighed om onsdagen, men hvis ikke jeg skal arbejde, vil jeg da gerne tages i betragtning (evt. sammen med en anden, som rent faktisk har noget forældreerfaring ;))

...ellers vil jeg da også gerne til koncert med Depeche Mode...

07 maj, 2006 21:09  
Blogger Jacob S skrev...

Vi har naturligvis tænkt os at afsætte første-gangs-pasnings-retten ved en auktion. Med mindre der er andre, gode forslag ;)

08 maj, 2006 00:24  
Blogger Farfar skrev...

Egentlig burde I vel starte med en prækvalifikationsrunde, med tidligere erfaringer (børn, børnebørn etc.)inden man skrider til en egentlig budrunde med de kvalificerede.
Jeg stiller mig gerne til rådighed med udformningen af udbudsmaterialet. ;)

09 maj, 2006 23:06  

Tilføj en kommentar

<< Home