tirsdag, maj 16, 2006

Friluftliv i Sverige

Sidste weekend var jo begavet med Store Bededag i den ene ende, så vi foldede rask hænderne, pakkede barnevognen og fór afsted til Sverige. Vejrguderne havde nemlig hørt vores bønner, og begavede os med tre usædvanligt solrige og lune majdage.

Friluftliv er højneste mode blandt baby'er (så læmnge man ikke får en solstråle på sig, det er nemlig fy-fy). Og vi kan stolt prale af at Viktor excelerer i discipinen "friluft-pusling", så vel som "skovvejs-barnevogns-rally".

Sommerhusets plæne ikke er helt oppe på golfbane-niveau endnu, ser det ud til at græsset har fået godt fat efter sidste sommers brutale kulegravning. Og så var der som sædvanlig urimeligt skønt deroppe - så et enkelt stemningsbillede skal I ikke snydes for.

For lige at følge op på kajak-historien: Mette blev desværre ikke optaget i klubben - hendes profil var ikke helt konkurrenceorienteret nok. Den konklusion kan jo godt undre én, hvis man har prøvet at spille kort eller brætspil med hende. Der virker hun jo ret konkurrenceminded ;-)

1 Kommentarer:

Blogger Mette skrev...

Hov hov. Jeg har bare en sund retfærdighedssans (Viktor må lære at lade mor vinde), en fobisk angst for sportshaller (håndboldpiger og lugten af fodsved - bvadr) og en naturlig modvilje mod bevægelse i løb. Hmmm...skulle nok have løjet på ansøgningsskemaet ;-)

16 maj, 2006 21:15  

Tilføj en kommentar

<< Home