onsdag, maj 10, 2006

Forførerens dagbog

Tirsdag

Mor og jeg holder ferie. Jeg griner og pludrer hele dagen, fra jeg vågner - kun afbrudt af en lille tår - eller en lur i barnevognen, mens mor nyder solen. Men om tirsdagen gasser vi vognen op og drøner ned af Nørrebrogade for at mødes med en bunke babyer til fælles pludren og savlen på en madras med en lige så stor bunke legetøj. Det vil sige: vi er egentlig lidt lige glade med hinanden og med legetøjet, for vi er travlt optagede af at stirre vantro på vores mærkelige mødre, som hopper rundt i en cirkel omkring os og laver underlige bevægelser...i takt! Hvad de ikke gør for at underholde os.
Denne tirsdag var lidt særlig, for bagefter skulle jeg mødes med Sara. Sara...med de brune øjne og yndige babykinder...og blot 2 måneder gammel. Vi tog på udflugt til Assistens med vore medbragte madpakker, som fik sig en is. Sara var dog svær at imponere, selvom jeg kort fik demonstreret min stemmepragt for hende.


Onsdag

Sommerferiestemningen stiger mig til hovedet. Jeg er i hopla hele tiden. Så i dag besøgte jeg Sylvester og mor Lise i kolonihavehuset. Sylvester var meget opsat på at putte en stor rød bold (diameter 85cm!!) i munden. Det VAR en skæg bold. Og Sylle ER en stor dreng... men projektet så lidt anstrengende ud, tænkte jeg, og smed mig i skyggen af en parasol...

0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Home