søndag, februar 19, 2006

Sidste dag på barsel

ViktorI dag er det sidste dag af mine 14 dages barsel. Det bliver mærkeligt at skulle på arbejde i morgen, og ikke at kunne bruge hele dagentil at sidde og dikke lille Viktor. Og der kommer nok også til at blive lidt længere mellem de besøgende.

Nu kommer der til atgå 12 uger, hvor Mette har barsel, mens jeg ikke har ret til barsel. Efter de 12 uger kommmer så vores 32 deleuger, som vi mangler at få fordelt helt præcist. Men de første 2 uger har i hvert fald givet mig blod på tanden. så jeg har tænkt mig at tage alt hvad jeg kan få fingre i!

Viktor har haft rigtig mange gæster, og han har fået helt utroligt mange gaver, som han gerne vil sige et stort "grmf" for. Vi, hans far og mor, har også været rigtig glade for alle gæsterne (så vi ikke kun har snakket med en størrelse 14 dage gammel), og alle gaverne. Jeg tror ikke vi kommer til at mangle tøj, legetøj eller andet udstyr i de næste mange måneder. 1000 tak til jer alle sammen :-)

0 Kommentarer:

Tilføj en kommentar

<< Home